تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد ممنوعیت تردد خودرو‌های سنگین در محور‌های منتهی به مشهد نام جدید هوش مصنوعی ایلان ماسک

جشن تولد خصوصی با ۷۰ هزار تماشاگر اینستاگرامی!

جشن تولد خصوصی با ۷۰ هزار تماشاگر اینستاگرامی! رئیس پلیس فتا پایتخت از شناسایی و کشف پرونده با موضوع هتک حیثیت و انتشار تصاویر خصوصی در شبکه‌های اجتماعی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۴ - ۰۸ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 29
کد خبر: ۲۵۲۱۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ داوود معظمی گودرزی رئیس پلیس فتا پایتخت از شناسایی و کشف پرونده با موضوع هتک حیثیت و انتشار تصاویر خصوصی در شبکه‌های اجتماعی خبر داد و گفت: متهم برای تلافی و انتقام از دوستش ۲۷ دقیقه به صورت لایو اینستاگرامی از جشن تولد خصوصی او را منتشر کرده بود که بیش از هفتاد هزار بار دیده شده بود.

 

سرهنگ معظمی گودرزی اظهار داشت: خانم جوانی به پلیس فتا پایتخت مراجعه و مدعی شد فردی ناشناس که در مهمانی خصوصی جشن تولد او حضور داشته اقدام به انتشار تصاویر خصوصی وی کرده و موجب بر هم زدن آرامش روانی او و خانواده‌اش و هتک حیثیت ایشان شده‌اند.

 

این مقام انتظامی بیان کرد: شاکی در ادامه اظهاراتش عنوان داشت چند روز قبل مهمانی جشن تولدش بوده که بعد از پایان مراسم متوجه شده یکی از میهمانان از طریق یک صفحه اینستاگرامی ناشناس با نام و مشخصات بنده اقدام به انتشار تصاویر خصوصی‌ام به صورت لایو کرده و آن ویدئوی ۲۷ دقیقه‌ای را به عنوان پست نیز در آن صفحه منتشر کرده است و موجب برهم زدن آرامش و آبروی خانوادگی بنده شده است.

 

وی افزود: افسران سایبری پلیس فتا پایتخت اقدامات خود را آغاز کردند و پس از مطالعه اظهارات شاکی و بررسی همه جوانب پرونده با بهره‌گیری از روش‌های علمی و فنی موفق شدند ردپای مجرم را در فضای مجازی شناسایی کنند.

 

رئیس پلیس فتا پایتخت توضیح داد: کارشناسان این پلیس با استفاده از تجارب سایبری و تحقیقات گسترده در فضای مجازی ضمن به دست آوردن اطلاعات هویتی متهم پس از تشریفات قضائی مجرم را در یکی از مناطق شمال تهران بزرگ دستگیر و به همراه ادله دیجیتال به پلیس فتا منتقل کردند.

 

سرهنگ معظمی گودرزی بیان داشت: متهم که از دوستان نزدیک شاکی بود پس از حضور در پلیس فتا تهران بزرگ از موضوع اظهار بی اطلاعی می‌کرد اما پس از روبه رویی با شاکی لب به اعتراف گشود و اظهار داشت مدت زیادی است با شاکی مشکل دارد و برای تلافی و انتقام از وی با ایجاد صفحه جعلی با نام و مشخصات وی دست به این اقدام زدم.

 

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: فضای مجازی مکان مناسبی برای حل کردن اختلافات و همچنین انتقام‌جویی نیست، با مرتکبان این جرایم در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی طبق قانون برخورد خواهد شد، همچنین شهروندان می‌توانند موارد مشکوک را از طریق تماس تلفنی با ۱۱۰ یا مراجعه به سایت پلیس فتا به آدرس www.fata.gov.ir با کارشناسان این پلیس در میان بگذارند./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار